måndag, december 21, 2009

Tre dagar kvar

Nu är det bara tre dagar kvar till julafton tiden går väldigt fort nu på slutet. Och det är rätt mycket som skall hinnas med i alla fall för min del, kanske inte några livs viktiga saker men små saker som jag vill göra innan julafton
I dag blir det att åka in till Örebro och inhandla lite kläder till jul helgen, kanske också kan hitta nått till nyår. Sen har jag fått uppdraget av min sambo att inhandla födelsedags presenter till två utan av hanns systar som fyllde den 19 december och en som fyller på självaste julafton. Jag ska också så klart träffa Sara en sväng under eftermiddagen det blir tyvärr inget av att träffa Mikkis som synd är.
Men där i mot kommer hon och hennes kille hit på nyår, så nu är det dags att börja fundera på vad jag skall bjuda på för mat under kvällen och kanske hitta några roliga sällskaps spel. Det är alltid lika kul att bestämma saker i sista minuten, jag tror att jag är specialist på det om jag inte planerar lång i för väg blir det alltid så här. Det kommer att bli mycket trevligt att träffa henne igen, får nog ta och införskaffa något litet till henne också med tanke på att hon fyller på Nyårsafton.

Nu måste jag hoppa in i duschen så jag kommer i väg som jag har tänkt mig.

Tjing tjing, på återseende

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar