lördag, januari 30, 2010

Dags att skriva lite

Nu är det dags att uppdatera lite här, med tanke på att sist jag skrev var det ett par veckor kvar innan vi skulle flytta till huset. Och nu äntligen är nästan allt flyttat till huset och vi har snart bott här i en vecka. Är ännu ett stort kaos men dom viktigaste sakerna börjar komma på plats.

Flytten av möblerna gick i tisdags kväll och allt gick bra, det blev en mycket sen kväll. Med säng skruvande och sista tvätten i lägenheten blev mer utdragen än beräknat. Men nu är i alla fall snart köket uppackat bara en eller två lådor som är kvar som ska lyckas få plats i köksskåpen. Så nu återstår bara allt annat kvar att packa upp och få till sin rätta plats och man kan börja slappna av. Men det är mycket kvar att göra innan allt är klart, det återstår ett par körningar av lite lådor och möbler som ännu står kvar. Och nog det mest tråkigaste av allt FLYTT STÄDEN, men den kommer nog att bli avklarad den med till slut.

Jag har nog inte varit den piggaste människan denna vecka, men har lyckats tagit mig igenom flytten och skolan. Så på måndag är det bara nyatag som gäller och hoppas på att den kommer innehålla lite mera sömn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar