tisdag, juni 15, 2010

Hel dag i naturen

Just nu är jag mycket trött efter en hel dag ute i naturen. Det blev en rätt så sen star på dagen jag vaknade vid halv 9 men lyckades inte få upp darling ur sängen förens 10 halv 11. Men han var väl förtjänt en sovmorgon med tanke på att det är hans första semester vecka.
Men efter lite frukost och diskuterade över vart vi skulle styra bilen denna dag, men vi kom fram till att en sväng ner till affären innan det bar av till Vittjärn, skulle vara bäst.

Vi ett tiden kom vi fram till Vittjärn och redan vid 2 tiden var första fisken uppdragen, lite små stolt över att säga att jag lyckades nästan själv ta upp den och även rensa den själv. Men med lite hjälp av darling, och nu ligger den i frysen här i stugan inför hem resan på torsdag förmiddag.

Resten av dagen var det rätt så lugnt ingen mer fisk men massor av frisk luft, så det har varit en toppen dag. Under kvällen nu har vi grillat lite och druckit gott, och nu ligger vi i varsin ände av soffan och gäspar ikapp. Är nog dags att krypa ner snart så vi orkar med morgon dagens fiske också, får väl se i fall vi lyckas ta oss iväg lite tidigare i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar