måndag, oktober 15, 2012

Kycklinggryta med oregano & balsamico

ca 700 g kycklingfilé
2 st vitlöksklyftor
1 1/2 kycklingbuljongtärningar
5 dl matlagningsgrädde
3 msk oregano
2 msk balsamico vinäger
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk flytande margarin eller olja

Servera med ris.

Gör så här:
Tärna kycklingen och stek tillsammans med matfett. Närkycklingen har fått färg till sätt matlagningsgrädde, buljong, kryddor,balsamico vinäger och pressad vitlök. Låt grytan puttra medans riset blir klart, till laga riset enligt anvisningar på packetet.



Receptet hittade jag första gången här. Har ändrat det lite efter mitt tycke och smak.
För Viktväktare blir det 7 propoints per portion + points för riset beroende på mängd per portion. Beräknat till 6 personer

1 kommentar:

  1. Låter smaskens! Måste testas! Å även här väntar 101 nya idéer på att avnjutas :-D
    Ang hjärtfatet är det assietter från Lots Livnings porslinsserie, köpt på ortens blomster/presentbutik, men märket finns lite här och var! KRAM

    SvaraRadera